Puppy training

“Leer jouw pup kennen”

Bij D&M’s hondengedragsdeskundige hebben wij 3 belangrijke pijlers: persoonlijke aandacht, resultaatgericht en praktijkgericht.
Lees hieronder verder wat dit precies inhoud.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

CONNECT

VERTROUW

FOCUS

OVERWIN

Puppy training Noord Brabant

Honden met een diepgaander probleem dan gebrekkige gehoorzaamheid zijn vaak geholpen bij hondengedragstherapie. Meestal gaat het om honden die het moeilijker hebben op emotioneel gebied. Ze zijn heel snel opgewonden en blijven dat ook te lang. Honden die agressief of bang zijn kunnen door hun gedragsprobleem behoorlijk wat gedoe veroorzaken waardoor jullie relatie steeds onder druk blijft staan.
Wil je weer met plezier naar een terrasje, zonder dat je je zorgen maakt over het geblaf van de hond  of de eventuele schade die hij aanricht. Of wil je van het geblaf af als hij alleen thuis blijft? Wil je je hond uitlaten, zonder dat je je zorgen maakt over zijn uitvalgedrag naar mensen of honden? Of wil je eindelijk weer een visite ontvangen zonder schaamte gevoel voor je hond, of erger nog, zonder dat je bang bent dat hij iemand wat aandoet?

Waar deze puppy training over gaat

Wil je ook graag:

Hond & gedrag

Honden met een diepgaander probleem dan gebrekkige gehoorzaamheid zijn vaak geholpen bij hondengedragstherapie. Meestal gaat het om honden die het moeilijker hebben op emotioneel gebied. Ze zijn heel snel opgewonden en blijven dat ook te lang. Honden die agressief of bang zijn kunnen door hun gedragsprobleem behoorlijk wat gedoe veroorzaken waardoor de relatie tussen hond en baasje onder druk komt en blijft staan. 

Zorgeloos op pad met je hond

Wil jij weer met plezier naar een terrasje, zonder dat je je zorgen maakt over het geblaf van je hond of de eventuele schade die hij aanricht. Of wil je van het geblaf af als hij alleen thuis blijft? Wil je je hond uitlaten, zonder dat hij je door het park trekt of dat je je zorgen maakt over zijn uitvalgedrag naar mensen of honden? Of wil je eindelijk weer eens visite ontvangen zonder schaamte gevoel voor je hond, of erger nog, zonder dat je bang bent dat hij iemand wat aandoet? D&M Hondengedragsdeskundige biedt een op maat gemaakte training! Bel ons voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek, hierin lichten wij toe wat we voor jou en jouw hond kunnen betekenen.