CONNECT

VERTROUW

FOCUS

GECERTIFICEERD

Dominique de Haas

Mijn naam is Dominique de Haas. Ik ben eigenaar van een tollerkennel en van dit opleidingscentrum. Vanuit mijn passie voor honden en hun gedrag ben ik na mijn opleiding dierverzorging me meer gaan richten op het verbeteren van de band tussen mens en hond. Dit moet je zien in de breedste zin want het gaat van het oplossen van probleemgedrag tot het opvoeden van een pup of het lekker bezig zijn met je hond. Daarnaast help ik heel graag kinderen om hun angst te overwinnen of om ze te leren hoe ze een bijzondere band opbouwen met hun maatje. Dit kan met jullie eigen hond maar wij kunnen ook onze roedel ( zie de foto boven op deze pagina) inzetten om samen te werken,

Monique van Kilsdonk

Mijn naam is Monique van Kilsdonk . Samen met Dominique ben ik mede eigenaar van de tollerkennel Fay's Vison en ben ik gedragsdeskundige en instructeur bij D&M hondengedragsdeskundige. D&M is een opleidingscentrum voor hond en eigenaar waarbij individuele aandacht en maatwerk hoog in het vaandel staan. De lessen die wij verzorgen hebben voornamelijk een individueel karakter, zodat de oefeningen afgestemd kunnen worden op de mogelijkheden en wensen van zowel hond als eigenaar. Daarnaast bieden wij thema lezingen in kleine groepjes. Zo kunnen wij voorbeeld ook meekijken en adviseren welk rastype het beste past bij jou of jullie gezinssituatie.

Onze identiteit

Persoonlijke aandacht

Informatie uitwisseling doen wij vooral op basis van persoonlijk contact maar uiteraard ondersteunen wij je ook online, via lezingen en filmpjes. Wij bieden tussentijdse contactmomenten en komen indien nodig ook naar je toe.

Praktisch ingesteld

Naast theorie bieden we veel praktijkoefeningen aan zodat wij in staat zijn de combinatie mens & hond optimaal en afgestemd op hun individuele behoeften te helpen.



Open communicatie

Wij communiceren open en helder en verwachten dat ook van jou. We nemen je aan de hand mee en zullen stap voor stap het probleem of de vraag beantwoorden. We kijken naar mogelijkheden en oplossingen, in plaats van problemen en onvermogen.

Hondengedragsdeskundige
Noord Brabant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief