GEdragstherapie hond

“Word één met jouw hond”

Bij D&M’s hondengedragsdeskundige hebben wij 3 belangrijke pijlers: persoonlijke aandacht, praktijkgericht en laagdrempelig.
Lees hieronder verder wat dit precies inhoud.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

CONNECT

VERTROUW

FOCUS

OVERWIN

Gedragstherapie voor honden

Is jouw hond angstig voor mensen, honden en/of andere dieren, onweer of vuurwerk? Toont hij agressie naar gezinsleden, kinderen of vreemde mensen? Kan hij niet alleen thuis zijn ? Trekt hij aan de lijn of komt hij niet als je roept? Vraagt hij om aandacht door op te springen? Of is hij heel erg druk? Kortom; Ben je het beu steeds zijn (wan)gedrag te moeten verantwoorden en wil je hem soms wel eens achter het behang plakken? Dan kunnen wij je helpen. 

Tijdens ons consult helpen we jullie om terug in balans te komen zodat jullie samen weer kunnen genieten en mooie herinneringen kunnen maken. De meeste gedragsproblemen bij honden zijn goed te verhelpen bij jullie thuis en soms is het nodig om gebruik te maken van een andere locatie. Alles is mogelijk.

Waar deze therapie voor honden over gaat

Wil je ook graag:

Hond & gedrag

Honden met een diepgaander probleem dan gebrekkige gehoorzaamheid zijn vaak geholpen bij hondengedragstherapie. Meestal gaat het om honden die het moeilijker hebben op emotioneel gebied. Ze zijn heel snel opgewonden en blijven dat ook te lang. Honden die agressief of bang zijn kunnen door hun gedragsprobleem behoorlijk wat gedoe veroorzaken waardoor de relatie tussen hond en baasje onder druk komt en blijft staan. 

Zorgeloos op pad met je hond

Wil jij weer met plezier naar een terrasje, zonder dat je je zorgen maakt over het geblaf van je hond of de eventuele schade die hij aanricht. Of wil je van het geblaf af als hij alleen thuis blijft? Wil je je hond uitlaten, zonder dat hij je door het park trekt of dat je je zorgen maakt over zijn uitvalgedrag naar mensen of honden? Of wil je eindelijk weer eens visite ontvangen zonder schaamte gevoel voor je hond, of erger nog, zonder dat je bang bent dat hij iemand wat aandoet? D&M Hondengedragsdeskundige biedt een op maat gemaakte training! Bel ons voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek, hierin lichten wij toe wat we voor jou en jouw hond kunnen betekenen.